Jumaat, 19 April 2013

Anak-anak kan penyeri'

Bila dah jadi ibu... Anaklah harta yg paling berharga.. Setiap saat, waktu dan ketika adalah sangat dihargai oleh seorg ibu untuk melihat perkembangan anaknya..

Sehinggalah perkara sekecil kecilnya akan diupdate dan dikongsi bersama dlm fb ke instagram ke mahupun di twitter dan yg paling baru keek.. Yg paling best waktu anak-anak kecil dr usia 1 hari hingga 4 tahun yg baru pandai nak bercakap lancar..

Dan aku tak kurang juga ada ler nak update status pasal anak-anak aku yg gegirl ni.. Telatah yg pasti akan aku rindui..



Terima kasih PM

Aku dapat naskah ini tetapi tak layak dpt BR1M huh huh











Ahad, 14 April 2013

@ Hospital Ampang

Aku dah banyak kali dah ke Hospital Ampang ni... Masa dulu datang sebab nak beranakan Nana, pastu Nana sakit gigi lepas tu Abah masuk wad kat sini... Hari ni bawa hubby plak sakit mata... Jam skrg 2:28 tadi aku daftar pukul 1:57.. jom kita tengok sampai pukul berapa kita kat sini...

Nasiblah baik esok aku cuti... Dah 2:43,  panggil masuk bilik pastu keluar balik... abah dia.. Buang masa plak tunggu luar bilik.. Apa ke jadahnya.. sudahnya jam 3.30 pagi baru habis rawatan.. cuci mata guna air suling teruk juga lah matanya bengkak..

                          


Jumaat, 12 April 2013

Makan petang @ kg baru

Balik dari Fraser Hill terus ke Ulu Yam tuk mandi manda.. Lepas tu rasa lapar biarpun dah makan ayam bakar kat sg tu... Terus singgah kg baru... Makan nasi lemak antarabangsa kg baru.. Memang tak sedap langsung apatah lagi yang serve tu Indon... Patah selera...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...